Jobbus Bemanning | Östra Köpmansgatan 26, 444 30 Stenungsund | Telefon: 0303-818 84

Vilka är vi

Nu har det blivit dags att lära känna gänget lite bättre!

Kontakta oss

Vem är Tom?

Jag är Tom Sjötun, gift och två barn. På min fritid cyklar jag landsvägscykel i Dalsland och hjälper till med mina söners innebandy eller fotboll. Brinner för miljö i allmänhet och elbilen Tesla i synnerhet.

Vad var ditt första jobb?

Mitt första jobb, som fjortonåring, var att jobba som stuvare i hamnen, det var ett tufft och farligt jobb, men väldigt roligt. Jag fick möta människor från hela världen som kom till hamnen med fartygen. Jag arbetar sedan 1996 med både rekrytering och bemanning med över 4500 lyckade rekryteringar i mitt bagage.

Vad är din dolda talang?

Min dolda talang är att jag har lyckats cykla 100 mil på sju dagar, för att samla in pengar till Barncancerfonden, två gånger.

Tom Sjötun på Jobbus Bemanning

Maria på Jobbus Bemanning

Vem är du Maria och vad gör du på fritiden?

- Maria, 46 år, två barn - Wilma är en underbar tonårstjej på 15 och Viggo lika underbar "påvägattblitonåring" på 13 år, 1 hund, 2 katter, 6 ödlor och 10 akvariefiskar i ett radhus i Göteborg. Älskar naturen och är född på en liten ö i kustbandet. Tränar en del. Yoga sedan många år och försöker hinna med löpning och styrketräning som komplement. Älskar möten med människor och är nyfiken av min natur.

Vad var ditt första jobb?

– Började jobba på en plantskola nära vårt sommarställe i Timmele när jag var 13 år. Satte granplantor på ackord och tjänade bra med pengar.

Vad är din dolda talang?

– Är en sån där händig och praktisk typ som kan kakla badrum, sy en bröllopsklänning och byta däck på bilen - dock inte samtidigt.


Våra arbetsområden är Göteborg, Uddevalla och Stenungsund