Jobbus Bemanning | Östra Köpmansgatan 26, 444 30 Stenungsund | Telefon: 0303-818 84

Vilka är vi

Nu har det blivit dags att lära känna gänget lite bättre!

Kontakta oss

Vem är du?

– Jag heter Thomas, är 50+ och lever med min hustru Rebecka på Orust tillsammans med vår son Levi, som är 1 år. Jag gillar att träna både med och utan boll – och älskar havet! Att våga utvecklas och söka efter spänning är fantastiskt. Jag älskar livet!

Vad var ditt första jobb?

– Mitt första riktiga arbete var på en sportaffär på Odinsgatan som hette Skidhall.

Vad är din dolda talang?

– Jag har erfarenhet som tränare för elitklubbar i 16 år. Min dolda talang är att se talangen i spelaren som jag har framför mig, och utveckla idéer för att utveckla idrottsmän- och kvinnor. En del av dem har till och med tagit sig till Superettan och Allsvenskan! Det är jag stolt över.

Thomas Othbäck på Jobbus Bemanning

Maria på Jobbus Bemanning

Vem är du och vad gör du på fritiden?

- Maria, 46 år, två barn - Wilma är en underbar tonårstjej på 15 och Viggo lika underbar "påvägattblitonåring" på 13 år, 1 hund, 2 katter, 6 ödlor och 10 akvariefiskar i ett radhus i Göteborg. Älskar naturen och är född på en liten ö i kustbandet. Tränar en del. Yoga sedan många år och försöker hinna med löpning och styrketräning som komplement. Älskar möten med människor och är nyfiken av min natur.

Vad var ditt första jobb?

– Började jobba på en plantskola nära vårt sommarställe i Timmele när jag var 13 år. Satte granplantor på ackord och tjänade bra med pengar.

Vad är din dolda talang?

– Är en sån där händig och praktisk typ som kan kakla badrum, sy en bröllopsklänning och byta däck på bilen - dock inte samtidigt.